fredag 16. januar 2015

Dame-/syklubb

I går kveld var vi samlet igjen, vi damene i klubben vår. Vi er seks venninner som møtes gjevnt hos hverandre til mat og mye prat og fliring. Vi er en flott gjeng og har det koselig sammen. 

Vi var fem venninner for ca. 18-19 år siden som startet dette. Noen få endringer av medlemmer har det vært, og fire av oss har vært med hele tiden.  Og nå er vi seks. Vi er venninner alle sammen. Og dette er en fin måte å holde kontakten på. Og jeg tror nok at de fleste strekker seg bra for å møtes når vi har klubb, også litt lang kjørevei.

Vi har dratt på handleturer, og var nok flinkere å dra på handlerturer da vi startet opp, og ikke hadde unger og menn hjemme. Håndarbeid har det vært lite av, det kan vi ikke skryte på oss. Vi har hatt sammenkomster med  familene våre, aktivitetsdag ute osv.  Løst verdensproblemer og andre problemer. Fortalt hemligheter har det også blitt. Vi har prøvd ut ulike matretter, og lært nye oppskrifter, osv. osv.

Det har nok vært dager vi har tenkt å avslutte hele greia, men jeg er glad vi ikke har gitt opp.

I går kveld var vi samlet igjen, mye i hverdagen før jul gjorde at det var hele 2 måneder siden vi møttes sist. Vi møtes hver 3. eller 4. uke. Det var virkelig flott å møtes i går.  Jeg tror vi alle hadde savnet hverandre for det var så koselig i går.

En flott ting for å holde kontakten. Venner er viktige!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar