fredag 27. februar 2015

Liten ny stol, trenger hjelp?

Kunne tenkt meg en liten stol der den gråe puffen i stua er, men er redd det blir for mye. Det er så upraktisk ved sofagruppa der vi må sitte nesten på rekker og rad når vi har besøk. En puff sitter man kun en kort stund på. Vi har 3 stresslesser ved Tven, og spisebordet ikke så langt unna. Blir det for mange stoler her?

Er svaret nei, lar jeg det være slik det er.

Hvis det er ja på spørsmålet over, bør jeg ha svart eller hvit stol? Tenker her enten på denne svarte stolen her nedenfor, denne er hentet fra Ellos, eller en slik Voga gyngestol? Voga gyngestolen har jeg mest lyst på, men den har jo trefot, og det passer jo ikke her?




Ellos Home Lenestol Retro 

torsdag 26. februar 2015

Skitur idag

Idag har jeg fri og det ble skitur idag. Nydelig temperatur og flott vær. Fine løyper var det også. En aldeles flott tur.


onsdag 25. februar 2015

tirsdag 24. februar 2015

Melkeflaske

En liten utprøving hjemme, en gammel melkeflaske som pynt i gangen, som en blomstervase. Prøver ut og ser i noen dager om jeg blir fornøyd med ny pyntide.


søndag 22. februar 2015

Snøpyntet

Se hvor flott snøen har pyntet bokstaveligtalt alt ute. Jeg og Tore har gått tur, grunnet i snøen. Vi måtte ta opp VM sendinger for å få med oss dagslyset. 

Snø snø

Liten stund fint ute og etterpå har det bare  snødd. Men fint det er det.

lørdag 21. februar 2015

Lyn

Minsten klippet idag og det ble lyn i håret, tøft. Frisøren er flinke Lisa på Nikita i sentrum.

fredag 20. februar 2015

Hagearbeid

Kjenne at nå vil jeg ut og plante og styre i hagen igjen,  og se nydelige planter igjen. Har allerede planlagt mitt neste prosjekt i hagen, og fingrer klør etter å sette i gang. Hvordan kan man motstå slike vakre blomster hentet fra hagen vår.

Vi er bare i februar måned, jeg må vente 3 måneder til jeg kan ta spaden med i hagen, frem til da er det ikke annet enn spaden og skuffa for å måke snø. Og regner med at snøskuffe blir brukt godt fremover. Fin trim sier min mann, og så sant. Vi har ikke snøfreser, og det er fordi det er dårlig plass å frese snøen. 

I dag var det bra mildt ute,  jeg hadde vinduet på jobb åpen og tok av meg jakken jeg alltid har på meg. Jeg går ofte med en kortermet topp med en jakke over. Og jeg hadde jakken av i dag. Hmm kanskje ovnen stod på for fullt på jobb?

Uansett vi er snart i mars, mars måned bruker å være en skikkelig snø måned,  får håpe vi slipper unna alle snø siden det har vært nok av snø i februar. Nei, la det bli vår, la spaden brukes til spa i jorda for en hagebusk eller to!





Glatt igjen

Der var det glatt igjen. 

torsdag 19. februar 2015

Krystallkroner

Krystallkroner er på tur ut av moten, det blir mindre og mindre av dem i butikkene. Lysekronen min liker jeg så godt. Den lyser godt, har godt lys og jeg synes den er fin.  Den blir ikke byttet ut.

Det er torsdag morgen og snart på tur på jobb. Står og ser ut, la det nå ikke bli regn. Det er så flott ute nå. I neste uke har skolene vinterferie. Og da har jeg og minsten fri torsdag og fredag. Kanskje vi får oss en skitur, men da må det ikke regne nå. 

 Jeg leter etter en liten stol fremfor sofaen, har sett på Vitra Emaes gyngestol, men finnes det ikke noe  med annet en tre fot i brun, vil gjerne ha hvit eller svart, og hvis ja, hvor?



onsdag 18. februar 2015

Svart og hvit


Grytekluter

Hva er dette?
Svar: Grytekluter. 

Vi kjøpte den på Kitch'n.  Og er perfekte til å ta ut brett fra ovnen når man baker el. Vi brenner oss ikke lenger. Lett og gjøre rene er de også. Ser ikke så fine ut, men det gjør ingenting.

mandag 16. februar 2015

Selfi

Jeg og min kjære. Ikke ofte vi fotograferes sammen, da jeg  ofte tar bilder og ikke fotograferes. Hmm, jeg har igjen håret i hestehale, men det er fotballturnering (tatt lørdagen) for 9 åringen og praktisk med håret fast når det kan bli bruk for lua i kald fotballhall.


lørdag 14. februar 2015

Fotballørdag

Idag er vi på fotballturnering for 9 åringen. Har en kamp igjen. Vi er innom hjemme for å spise middag, idag ble det pølser og brød. 

Selvsagt har det snødd idag også, men det har vært fint mellom slagene, se bare her.

Ha en fin valentines day folkens, spesielt snusken min.


torsdag 12. februar 2015

Det snør det snør

Det snør og snør og blåser. Vinduene er dekt av snø igjen og igjen. Vi måket tidlig på morgenen,  i ettermiddag og nå nettopp. Trim.



tirsdag 10. februar 2015

mandag 9. februar 2015

Kø med biler

Hver morgen og hver ettermiddag kjører jeg ut i hovedveien der det er køer med biler og uten lyssignal. Og man skulle tro at man ble stående og stående der, men nei, folk er utrolig snille i køene. Jeg står ikke lenge før jeg er ute i veien på vei til jobb/fra jobb. En gang hørte jeg at vi nordlendinger ikke var flinke med å slippe folk ut i køer, men jeg har flott erfaring. Bilkøer var en ting som bekymret meg litt etter at vi fikk ny arbeidsadresse. Takk til alle snille billister, jeg prøver å gjøre det samme igjen :).


søndag 8. februar 2015

Etter stormen

Jeg er nordlænding, jeg synes dårlig vær er fint også, det er råhet, friskt og godt å være inne. Veldig synd når det går ut over ting, som ødelagt tak o.l.

Idag er det fint vært ute, skikkelig vintervær. Vi har vært ute og måket. Det var plutselig noen fugler innom oss idag, håper vi ikke skremte dem.

Gratulere med morsdagen

Kjære mamma,
når jeg er lei,
vet jeg at jeg alltid
kan komme til deg Du tar deg alltid tid
til å lytte på meg
og jeg må bare få sagt
hvor glad jeg er i deg!

Gratulere med morsdagen!

lørdag 7. februar 2015

Ole

På minutter kom Ole til oss. Fikk nesten ikke opp ytterdøra for å ta bilde.



Vinduet i kjøkkenet dekket på et minutt.


Været her

Ikke noe ekstrem været her nå, været ille i Lofoten og Bodø  området. Heldigvis flott her , våt snø og lite vind. Fikk med meg Tore på en liten gåtur. 

fredag 6. februar 2015

Fredag

Her trenes det med strikk for fullt. Det kjennes godt i armene og skuldre. Jeg plages med ene siden av ryggen og skulder og har plagdes i mange år. Måtte innse at det ikke nytter med å bare gå tur, her måtte mere til. Å trene med strikk er perfekt, kan gjøre det når jeg kan, og mange ulike måter å trene på, for mange ulike muskelgrupper. På youtube finnes mange gode treningstips. Jeg tror begge armene og skuldrene trenger denne treningen. Jeg synes alt jeg kjenner forbedring, håper det. 

Det er fredag og helg. Det er meldt orkan her i nord, ekstremværet Ole. Håper den ikke blir så sterk, og ikke lager noen ødeleggelser, eller skader folk og dyr. Det evakueres folk fra enkelte øyer ser jeg på nyhetene  Vi har tatt inn spader, lykter ol. Har stearinlys og lommelykter klare, prøvd å forberede oss litt. Det er stilt ute enda.

Ser på Mitt Dansecrew og blir imponert av kjendisene som danser. Tv2 har samlet ulike dansegrupper som lærer opp hver sin kjendis, konkurerer med dansen og til slutt går en og en kjendis ut. Jeg  synes både dansegruppene og kjendisene er kjempe flinke. Hadde jeg vært ungjente selv, ville jeg gjerne danset selv. Jeg liker dans.

Men nå hadde det vært godt med noen lakrisbåter, glad vi ikke har det, ellers hadde det nok være fritt snart :).

God helg.

torsdag 5. februar 2015

Klubb idag

Idag er det klubb hos meg. Bordet dekket og grytene på ovnen. Det blir koselig.

onsdag 4. februar 2015

Det er ikke for tidlig

Det er ikke for tidlig  å skifte gardiner til lyse hvit, ikke sant?  For sent å si nei, de er skiftet nå.


Hvor er fuglene, løsning?

Tror jeg har funnet ut hvorfor fuglene er borte hos oss. Det har nok vært katter på ferde. Vi har ofte besøk av katter. En morgen på soverommet så jeg rett ut på en nydelig grå katt som stod og så inn til meg. Katta var så flott. En ettermiddag stod en annen katt på verandaen og så inn på meg. Den kommer ofte på morgen springende opp til huset vårt. Idag tidlig hadde vi begge kattene å verandaen sammen, de satt så fint. Kan de være kjærester :). Jeg er ikke redd for mus i området vårt nå (bank i bordet), og det er jo bra, vi bor jo så nært skogen. Jeg husker nabofrua fortalte om den gangen folk ikke hadde katt i boligfeltet vårt, da kom musene til hus. Men fugler dere vil leve farlig her, og det har de nok skjønt :)


Bilder

Vi har vel egentlig veldig lite på veggene  hos oss. Og grunnen er nok at  jeg ikke er så glad i bilder, derfor kjøper jeg ingen. Men dette falt  jeg for når vi pusset opp gangen for 2 år siden, og er vel noen av de få vi har. Jeg liker det enda.




tirsdag 3. februar 2015

Treningsstrikk

Nå skal madammen begynne med trening av skuldre og rygg. Ser dere jeg beveger meg rart når jeg går, setter meg, beveger meg, ja så er dette grunnen, gangsperre i muskler ☺. Kroppen sier fra om at noe må gjøres.

mandag 2. februar 2015

Hvor?

Hvor blir min kommode av?
Solgte to kommoder i gangen hos oss og har kjøpt 2 nye hvite, men bare fått den ene i hus, den andre venter jeg på. Den skal komme til lager på møbelbutikken. Ting står i vinduet som tindsoldater og venter på litt bordplass, og har flere poser her i gangen med luer og votter og lignende som ikke har en kommode å være i. Venter litt til, før jeg ringer og spør om de har glemt meg :).


søndag 1. februar 2015

På tur igjen på nye veier

 
 

Litt reklame

Appelsinene som nå finnes i butikken på Rema er bare fabelaktige. Jeg kjøpte en pose i går på Evenskjer sin Rema, med mange appelsiner i, og jeg og minsten har nesten spist dem opp. De er så søte og saftige, bare fenomenale. Blir å måtte dra å kjøpe nye på Rema her i morgen, håper de har det her også.

Mens jeg har litt reklame så må jeg bare nevne sportsbutikken på Evenskjer. Var innom den i går. Og det var en stor sportsbutikk med alt mulig i. Verd å dra på besøk dit. Jeg var imponert iallefall.