fredag 17. november 2017

Jøtul F305 LL vedovn

Der har vi fått ny vedovn i hus, Jøtul F305 LL. Og den ble hvit. Vi eller jeg har tenkt et år før jeg bestemte meg, jeg fikk fargen hvit, og mannen fikk større plass i ovnen til liggende ved. Tror vi ble fornøyd begge to.


2 kommentarer:

  1. Fin og enkel ovn, går i ett med veggen så den gjør ikke så mye ut av seg. Jeg liker at en ovn syns jeg da. Men smaken er som baken som folk sier. Jeg og kona har snakket mye om ønsker, og jeg ville helst ha en ovn med sjel, eldre litt tyngre, men ifølge kona passer ikke dette inn i hjemmet. Så bøyer meg for dronningen og ser nå at det ble veldig fint. Vi kjøpte denne type vedovn : https://www.biopeiser-shop.no/spartherm-varia-2l/2r-80h-4s_5272r33816.html Veldig fin da vi har en vegg som deler kjøkkenet og stua, og satt den slik at man har den lange siden til stua og den korte ved spisebordet. Hva syns du om denne mer moderne hjørne ovn?

    SvarSlett
  2. Veldig flott ovn dere har kjøpt, skulle gjerne hatt den ja :), men vi hadde vedovn her i fra før av, så det ble enklest å bare bytte den ut. Er veldig fornøyd med vår ovn også, varmer godt :). Vi har også fått byttet ut gulvet til noe lysere, og det er jeg glad for :).

    SvarSlett