fredag 28. juli 2017

Noen av mine bed

Nå blomstrer to av peonene i hagen, den lyserosa er den fineste. I år har begge plantene mange knopper. Den tredje er ny for to år siden, neste år tenker jeg den også får blomster. Disse to har plassen rundt platten nede, samme med mange flere blomster/hagebusker, slik som klatrerose Polstjernen. Den er også startet så smått med sine hvite småe roser. Har fått rosebue nå nylig for klatrerosen, og trenger samme rosetre på den andre siden, men må flytte noen blomster som alt er der, det må nesten bli til neste vår.

Ved trappa er det et bed overfor og et nedenfor (2. bilde), der holder Akeleier på å overta trappa helt, den ene må nok flyttes til neste år. De gule lave hagebuskene Genist tinctotia er også begynt å blomstre (bed nedenfor trapp).
Det er også et bed borte ved steingjærdet, der er det mange blomster som er avblomstret, men venter på 2 rosetrær som er i gang med knopper.


Bedene rundt garasjen har store og fine planter, der blomstrer en av rodendroen mye forsinket. Har to til rodentro, en lyse rosa og en rød, de er begge ferdigblomstret. Skyggesildra har fått seg en stor tue midt i bedet. Og spiraene ved veggen har virkelig vokst i bredde og i lengde, der har jeg måtte flyttet andre blomster, som ble gjemt under spiraene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar