søndag 30. april 2017

Pledd på sofa

Så i Helgemagasinet til Dagens næringsliv at pledd kunne henges på sofaen slik. Jeg måtte bare prøve, ikke så dumt.

lørdag 29. april 2017

Et lite kakefat

Dette lille kakefatet har jeg hatt lenge. Synes det er litt søtt.  Får ikke så mye på det, men noen søte sjokolader, småe kaker gjør seg på det. Fikk det i julegave da jeg var veldig ung. Har både liten og stor vase i samme sett, samt en skål med lokk. Og bank i bordet, de er hele hele settet. 


fredag 28. april 2017

Gammel maske

Der ble bildet bak spisebordet tatt bort. Og frem kom en maske jeg har malt hvit. Vi får se om den blir der lenge. Har lyst på en slik rye med mange tråder som henger ned, den må ikke være for stor. Ser for meg greia men finner ikke noe slikt. Til slutt må jeg vel prøve å lage noe selv.



søndag 23. april 2017

Vårblomster

Vårblomster lurer seg frem blant all snø, er det våren som smyger seg frem, og sier titt tei. Det er håp om vår, når krokus og hestehov dukker opp. Det er enda kaldt, iallefall på natta, men kanskje om ei uke er det mere bart.





fredag 14. april 2017

Kvitnesveten på langfredag

På tur idag til fjellet Kvitnesveten på langfredag, en nydelig tur i nydelig påskevær. i fulgte stien helt på toppen, og kunne også gå på skaren.

Det står i toppens turbok at toppen er 303 meter over havet. Turen er nærmere 6 km tur/rerur. 



Langfredag morgen

Familieselskap i går, det var bare koselig. Så koselig når vi møtes både min og Tore sin familie. Jeg tror alle koset seg også. Huset er ryddet etter besøket, det er helt ryddig. Hvor er guttungen sine ballonger som bruker å ligge rundt omkring, ingen kaffekopp på bord, ingen aviser liggende slengt? Ja, vi har nettopp ryddet etter besøket. Jeg er alene oppe nå, de andre sover. Ingen påskepynt heller fremme i år, jo se godt etter - et påskeegg er her. Glemte helt av pynten i år, og nu tar æ den i alle fall ikke opp.

Tenker at jeg har vel lyst til å få gulvene i kjøkkenet og stua lysere, det hadde vært fint. Det vil bli mye arbeid uansett hva vi velger. Har begynt å forberede en her hjemme, og han hørtes ikke så uvillig ut, men jeg tenker også, alt det arbeidet :).

Strikker på min kjole, er nesten ferdig ved selve bolen, og holder nå på med den ene armen. Tynt garn, det tar tid, men ser nå at det er mulig å bli ferdig. Veldig artig å strikke, men kan ikke strikke for mye om gangen, plages med skulder og nakke da.

Vi tenker oss på tur i dag, ikke nydelig sol i dag, men fint påskevær for det. Det er utrolig mye snø her hos oss. I skogen er det så mye, vi rakk en liten tur i går og  grunnet over knærne mange steder på vår vei. Hvordan skal alt klare å smelte bort, vi blir ikke å være fri for snø  her oppe før etter 17. mai tenker jeg.

Nei, nå kan jeg gå ned å vekke de andre, ha en fin langfredag. La dagen bli lang i dag.


tirsdag 11. april 2017

Hvor er våren?

April måned ønsker vi vår, hvor blir denne våren av? Det snør og snør ute. Nå er jeg lei, jeg vil ha vår, gå i småsko igjen, slippe å måke snø, se at snøen tiner, vil ut i hagen uten vintersko. Værmeldingene melder da regn, men det snør. Ja, vi bor her frivillig, vi har glemt alt om en kort stund når snøen er borte for i år. Sør i landet er våren kommet uten snø og faktisk varmt. Jeg vil ha vår nå - her nord!


torsdag 6. april 2017

Nytt pledd

Nytt pledd kjøpt på Nord-Norges første H&M interiørbutikk. Er ikke den som er så glad i mye farger, lysegrå passer meg perfekt.

Kan jo si at jeg faktisk stod og så på en puff i farger hos Søstrene Grene, men var usikker på hva som ville bli fint hjemme hos oss. Jeg lot heller være, det var sikkert lurt, har jo nok.

Vi måtte innom etter jobb på nyoppstartet Kanebogen senter idag. Masse nye butikker. Det ble veldig bra.

søndag 2. april 2017

Lys

Det er enda mørkt på kvelden og natta,
men om ikke lenge er også natta lys,
vi får midnattsol og sol hele natta,
imens kan vi kose oss med stearinlys,
og taklampe får være sola.