tirsdag 26. desember 2023

søndag 10. desember 2023

lørdag 11. november 2023

Forandringer fryder

Jeg tok bort et av Tray sofabordene, likte det bedre. På bordet har jeg en Magnor Skyline Lux klar stormlykt kjøpt på Bohus. Jeg har alltid likt slike lykter. 

Lampa over spisebordet er en Heat Pendel small i rustfri nett. 



søndag 13. august 2023

Storhornet

I dag gikk turen til Storhornet, turen er en Ti på topp tur og vi fulgte Ti på topp sine løyper. Ti på topp heftet sier toppen er 722 meter over havet og nesten 14 km tur retur. Vi gikk fra Elda i Borkenes, fra gartneriene. Fulgte skogsvei helt til veien sluttet, det gikk bratt opp i starten. Vi gikk forbi Steinvatnet og opp rundt Svartdalen, videre opp til venstre, øverste punkt så vi Storhornet. Vi så Rødmålsheia til høyre. Fint å gå de siste km. Vi kunne også gått opp fra Skytterhuset i Borkenes, opp mot Rødmålsheia, og gått over der til Storhornet. 

Utsikt fra toppen til blant annet Rødmålsheia, Elgen, Grytøyfjellene, Nontind.



onsdag 5. juli 2023

Steinsåsen

I nydelig vær dro vi til toppen Steinsåsen, jeg, mannen min og masse insekter. Toppen er Ti på topp tur år, Ti på topp heftet sier turen er 6 km tur/retur og 535 meter over havet. Vi gikk opp i fra Durmålsstua i fra Storvassvotn, fulgte vei så og si helt opp. Det går i starten bratt oppover og vips er man oppe over tretoppene, toppen er bak fjellet Vardheia og Middagsfjellet. 


Her er middagsfjellene

Den høyeste her er Vardheia 


søndag 25. juni 2023

Nye kjøkkenstoler

Nye kjøkkenstoler kjøpt Bohus, Falster spisestol. Måtte bestille på nett hos Bohus, hvite stoler er akkurat nå ikke i utstillingen.




søndag 4. juni 2023

Pevassfjellet

Idag åpnet Ti på topp flere av sommerturene. Vi tok turen til Pevassfjellet. Mye vind på toppen og litt regn. Ti på hopp heftet sier turen er 7,5 km tur/retur og 467 moh. Vi gikk fra parkeringsplass like ved barnehagen i Landsåsveien. Følger vei helt opp til toppen, forbi Pevannet, opp på en av toppene bak vannet. Utsikt til Harstad by, Stangnes, Trondenes, Middagsfjellet, Pevannet. En grei tur.

tirsdag 4. april 2023

Veggteppe

Veggteppe har jeg hatt lyst på i mange år. Dette fant jeg på nettsiden Fruugo.

søndag 19. mars 2023

Et bilde i trappa

Er så fornøyd med bildet i trappa. Det er så stort at jeg satte det på gulvet i trappa.  Plakaten "Signe" er bestilt fra Linn Wold, originalt trykk. 


søndag 5. mars 2023

Ny taklampe i stua

Ny taklampe i stua fra Rum21 - Heat Pendel small i rustfri nett. Den er fin av og på.