mandag 31. august 2020

Forrahamn i Kilbotn

Vi gikk til Forrahamn eller Forhamn i Kilbotn i går. Forrahamn var et gammel handelssted i Kilbotn langt tilbake. Man ser noen gamle spor av det gamle handelsstedet, slik som steinmurer og kanskje steinkaier. Kunne sikkert sett mere, men det var mye gress og skog der nå. Jeg har hørt at det skulle være en gammel marmortrapp der, men vi fant ikke noe som lignet ei trapp.

Turen gikk på en sti, eller vil heller si en gammel kjerrevei, og tur/retur er turen ca 7,5 kilometer. En lett og fin tur å gå. Vi parkerte på en  parkeringsplass nedenfor det gamle Amcar huset i Kilbotn. Der var det laget et skilt med veibeskrivelse og stedsnavn. 



lørdag 15. august 2020

Nytt stuebord - Tray

Nytt stuebord kom i går, det rette blir å si to bord. Kjøpt i nettbutikk hos Rum21, Tray sofabord fra HAY, i hvit lakkert metall. Prøvde lenge å finne noe lokalt her i byen, men få bord i hvitt i butikkene. Nettbutikken Rum21 anbefales, ikke dyr frakt, ble levert hjem og fornøyd med farge på bordet. Min søster kom å hjalp oss med styling, det er hun god i.


lørdag 8. august 2020

Rosebuen og klatrerosen Polstjerne

Det blomstrer rundt rosebuen, klatrerosen Polstjernen blomstrer godt i år. Håper jeg klarer å få buen dekt øverst også.


Syrinhortensia

Ny hagebusk kjøpt idag på Hageland, Syrinhortensia eller Hydrangea paniculata. Denne kan bli 1-3 meter høy sier Hageland.