torsdag 27. desember 2018

Ny lampe på kjøkkenet

Ny lampe på kjøkkenet over kjøkkenbenken. Vi fikk den i julegave, jeg ønsket oss den. Er kjøpt på Ness og Lind i Harstad. Har tatt bort vinduslysene. Skulle nok ha stått i midten over klokka, men ble så vanskelig med ledningen. Synes uansett den var fin slik den er satt opp. Og nå har vi lys over benken selv når taklysene ikke er på.

Eva Solo potte

Denne flotte selvanningspotten fikk jeg i adventsjulegave på jobben, Eva Solo. Har aldri sett denne før, og skal ha flere av den. Jeg bare elsket den. Har fått blomst i den idag.



torsdag 20. desember 2018

Maistua

Idag gikk turen til Maistua eller Linken som det også kalles. Juletreet i lys er satt opp igjen. Vi hadde med oss kaffe og te, og satt og beundret utsikten inne i Vikingdomen. Sola er ikke her på denne tiden, likevel et flott lys og flotte  fargene fra sola.



lørdag 8. desember 2018

Forandringer fryder

Har ikke funnet teppe jeg vil ha under sofaen, bruker et mindre rundt teppe kjøpt hos Ellos. Hadde det først under sofaene, men har prøvd det mitt på gulvet heller, forandringer fryder. 


fredag 7. desember 2018

Vedovn - vedkurv

Vår vedovn Jøtul F305 LL ble kjøpt i fjor. Jeg er bare så glad den ble hvit, tenkte lenge før jeg foreslo hjemme at vi måtte ha hvit ovn. Min kjære syntes det var greit, bare han fikk ovn som veden kunne legges i (ved ikke stå i ovnen), og vips det ble denne. Den varmer enormt godt, liker størrelsen, fargen liker jeg selvfølgelig. Ja, er veldig fornøyd.

Vedkurven er av filt, kjøpt på Kremmerhuset. Perfekt å hente ved i, kan puffe den tilbake over gulvet. Lager ikke merker i gulvet siden den er myk under. Slipper å løfte full vedkurv.

torsdag 6. desember 2018

Jul på spisebordet

Julestjerne og julestake på plass på spisebordet. Staken er gammel, jeg liker den kjempe godt.