onsdag 28. mars 2018

Koven

Idag på skitur til Koven. Turen er en Ti på topp vintertur og Ti på topp heftet sier turen er ca 14 km tur retur og 398 meter over havet. Vi gikk fra Kvæfjordeidet

Jeg trodde det skulle være snøbyger i hele dag, men dagen var fin, sol, overskyet og litt snøbyger. Skulle ønsket bedre gli på turen ned, neste gang må vi ha skrape med for å ta bort snø og skismøring

fredag 23. mars 2018

tirsdag 20. mars 2018

Påskeegg

Jeg har kjøpt påskepynt idag, søte egg som skal henge på greiner i en vase. Må bare ut og hente greiner først. Fant disse på Kremmerhuset.


søndag 11. mars 2018

Gardiner i gangen igjen

Flyttet puffen nærmere døra, praktisk for av og på fotballstrømper, sko og lignende. Og fikk lyst på gardiner i gangen igjen. Forandringer fryder.


søndag 4. mars 2018

Mote

Krystallamper er ikke moderne lenger, denne  burde vel byttes ut, men jeg kan bare ikke. Min første lampe jeg virkelig sparte til, den var dyr. Det skal også være rosa og blått nå, mere farger, ser dere noen farger her? Nei, jeg har det jeg liker, selv om jeg blir litt påvirket av moter. Man kan jo ikke bytte ut alt hjemme hver gang moten endres. Har jeg lyst på litt farge, kan jeg sette inn en rosa pute her. Er ikke klar for farger enda, men det kan jo skje.