lørdag 30. september 2017

Fotballer overalt

Fotballer på gulvet i boden, falt ut av skapet, i veien på gulvet, føltes som om de var overalt. Jeg fikk mannen i huset til å sette to bord nederst i skapet, og vipps er ballene i skapet, også når skapdøra åpnes.

Uten gardiner enda

Har enda ikke satt gardiner i stua. Jeg tror jeg prøver meg uten gardiner i vinter. Det er noe med det ekstra lyset uten gardiner, og så mye luftigere. Den andre siden er at det blir lunere og koseligere med gardiner. Ja, akkurat nå føles det riktigere med lyset, da vi nå går inn i mørketiden her i nord, får se hva jeg tenker når vi er midt i den mørke tiden.


Kjolestrikk

Se min strikking av kjole begynner å bli ferdig. Har bare beltet igjen. Jeg har forandret litt på halsen, laget en halskant.
Garnet er veldig tynt å strikke med.

Mønsterheftet er Sandnes garn, lune favoritter.



tirsdag 26. september 2017

September blomstring

Ja, nå blomstrer de 26.9., snart oktober, er ikke det vel sent? Jeg sådde frøene i vår, plantet dem ut i hagen da de så passe store ut, og nå først blomstrer de. Heldigvis er det en fin september, ellers hadde de kanskje ikke blomstret i år  Fine er de nå uansett. Jeg tror det er valmue.


søndag 24. september 2017

Lågdalsvatnan

Ti på topp tur til Lågdalsvatnan. I følge Ti på topp heftet er turen 8 km tur/retur - 375 moh. 8 km må være feil, jeg synes det virket mye kortere, og mener jeg har hørt 4 km tur/retur. Veien går rett opp, det er bratt. En aldeles flott tur i dette nydelige høstværet. Vi gikk fra en parkeringsplass rett etter Kveøybrua i Kvæfjord.
En flott fjelltur.



lørdag 16. september 2017

Finngammen

Ti på topp tur idag til Finngammen i Kvæfjord i flott vær. Vi startet i fra Strømsbotn. Ti på topp heftet sier turen er ca 14 km tur/retur, og 560 meter over havet. Vi gikk forbi mange småe vann. Fikk dårlige bilder fra toppen, får dele et fra vannet rett nedenfor toppen. En lengre tur, men ikke tung å gå.


Det er høst i hagen

Høst og enda flott i hagen. Det er blitt kaldere på natta. Hagemøbler er satt bort for vinteren, og hagestell er over for min del i år. Det blomstrer fremdeles så vakkert, solsikke, roser, buskmur osv. Noe er avblomstret, men klar igjen til neste år. Vi sees til neste år min lille spade og arbeidhansker.  Hvis været forsetter slikt det er nå, må nok gressklipperen og jeg enda ha en økt. Ha en god høst!




søndag 10. september 2017

Jeg elsker disse lysestakene

Elsker disse lysestakene, har alltid likt glass så det er vel ikke så rart. Jeg fant dem på Hjerterdame, likte dem straks jeg så dem. Butikken Hjerterdame må du dra innom hvis du drar innom Harstad, den er ikke en kjedebutikk, har klær, vesker, øredobber, lysestaker osv. Mye spennende i butikken. Lykke & Lukas (interiør) og Vakre Vene (klær og sko) anbefaler jeg også. Det er artig med litt anderledes butikker, og disse tre er alle bra, og ikke kjeder noen av dem. Tilbake til lysestakene, er de ikke fine?