mandag 27. februar 2017

Malt hylle

Har malt den sorte hylla mellom kjøkken og gang hvit. Nå har jeg fått fjernet mye sort i stua. Det svarte skapet vil jeg fortsette å ha, kan fort bli for mye den andre veien.


lørdag 25. februar 2017

Skånland kirke

Flotte Skånland kirke på Evenskjer i nydelig vintervær.


Trugetur

Har gått på truger for første gang idag. Det er dyp nysnø her så det var perfekt med truger på. Kjentes godt i bena, må løfte føttene mere. Det var bare flott.



fredag 24. februar 2017

Snødekte vindu

Vindu dekket av snø. Snø og vind ute. Ja, vi er kommet i perioden her i nord da vi bruke å ha masse snø. Det har dalt ned snø hver dag i denne uka. Flott med vinter, men nå kan det godt bli litt oppholdsvær.


tirsdag 21. februar 2017

Pynta garasjeporten

Vinter igjen ute. Har kommet mye snø de siste dagene. Lett, fin snø, lett å måke er den også. Etter at jeg hadde vært å hjulpet nabokona i går sa mannen min at han skulle leie meg ut som snømåker, siden jeg var så ivrig.

Se garasjeporten fint pyntet av snøen.

lørdag 18. februar 2017

Veldig fornøyd

Jeg er bare så fornøyd med vår nye sofa, det ble så mye lysere. Vi har mørke brune gulv, så lysere møbler trenges her.  Min Kubus lysestake og Millemoi boblevase plassert på stuebordet og min vakre Normann Copenhagen gyngestol med en pute i lik farge som skinnet i sofaen.


torsdag 16. februar 2017

Ny sofa

Idag har vi fått den nye sofa i hus, lys og fin. Den er vinkel og lysegrå. Har hatt svart i mange år, så det mye lysere her med lyse grå sofa. Ikke helt fornøyd med putene, men det kommer etter hvert.


søndag 12. februar 2017

Is og istapper

Regnet skikkelig i natt, regnet på vår tur idag. Egentlig litt grått, vått og trist ute, men en flott tur. Se dæ litt rundt - vinterens diamanter, is og istapper dukket opp.




onsdag 8. februar 2017

Uten sofa

Sånn har vi det i sofakroken, men hvor er sofaen? Den er solgt og nå venter vi på ny. Solgte den kanskje for fort og tidlig, vi har jo ingen sofa nå å sitte på, men greit å være kvitt den når den nye kommer. I går lå en av familiemedlemmene på teppe på gulvet og leste bok, må legge seg der man kan. Jeg måtte hente opp en gammel sakkosekk for å ha noe å sitte på. Artig blir det med ny sofa, glede meg.  Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves heter det vel.


Hos tannlegen

Sitter her hos tannlegen. Han har endelig klart å lure meg til å skifte ut to gamle fyllinger. Jeg er vel egentlig av den oppfatning at man ikke skal røre noe som ikke verker i munnen min. Og det er jo unødvendig betaling. Så hvordan kunne jeg bli med på dette???

tirsdag 7. februar 2017

søndag 5. februar 2017

Årets første skitur

Årets første skitur idag, i nydelig vær. Harde løyper gjorde at vi fikk god fart, men bakovergli i bakker. Sliten i armene nå, og veldig fornøyd. Fikk også se sola på turen.