onsdag 18. januar 2017

Vinterland

Snø snow. Vinter er flott. Dette gikk vi gjennom her i helga. Snø overalt.

 


Kurven fått sin plass

Den malte kurven har nå fått sin plass i gangen nede. Der har jeg plassert noen av skjerfene mine, måtte jo ha noe i den ikke sant? Jeg synes nå den ble litt søt.



Mille Moi boblevase som lysestake

Mille Moi boblevase brukes som lysestake i gangen. Jeg synes vasen er fin som lysestake.



lørdag 14. januar 2017

Venter på sola

Snart er sola tilbake til oss i nord. Nesten fremme idag. Bildet er tatt fra verandaen hjemme.




torsdag 12. januar 2017

Kose seg

Hvorfor ikke kose litt på en vanlig ukedag. Tent lys, sitter med føttene høyt, spist vafler til middag. Robotstøvsugeren gjør arbeid nede, vaskemaskinen vasker klær. Ja, det må vel være greit at jeg sitter her, jeg arbeider jo? 😉


tirsdag 10. januar 2017

Blått og flott

Har vært å sett Statoils nye bygg her i Harstad idag. Her fra en av utgangene, med utsikt til havet. Blått ute, det meste ble dermed blått, synes det var spesielt.


torsdag 5. januar 2017

Lysestaker ommøblert

Har flyttet litt om på lysestaker etter at jula ble fjernet. Synes de her passet godt mellom sofaene. Den største lysestaken er kjøpt hos Perfect Home. Jeg er veldig glad i den. Den minste er kjøpt i Narvik på lysforretningen.



Maling av kurv

Ryddet i boden i jula og fant denne brune kurven med lokk, fant ut at jeg like godt kunne male den hvit, den ble jo uansett ikke brukt brun. Jeg ble veldig fornøyd. Gammelt ble som nytt.



søndag 1. januar 2017

Harepus

Godt nyttår!

Harespor er det masse av i skogen nå, vi ser sporene mye på tur nå for tiden. Natt til i går våknet både jeg og min mann av noen som var utenfor, men vi klarte ikke å definere hva det var, tenkte det var en katt. På morgenen skjønte vi hva det var, harespor rundt en hagebusk like ved soveromsvinduet. Den hadde koset seg der en stund fordi det var masse spor i en sirkel.