mandag 31. august 2015

Høsttegn

Se et lite høsttegn, røde og gule blad er kommet, det er høst. Naturen igjen i mange farger.


søndag 30. august 2015

Høye røde

Stormen har lagt ned mine fine, høye, knallrøde blomster. Det var disse jeg plantet som løk i vår. Nydelig rød farge.


lørdag 29. august 2015

Regnbue

Regnbue så fin midt fremfor oss på tur.

Sopp i marka

Det er sopp i marka nå, og kom også over en sopp på et tre.

Lenge siden jeg har sett en hakkespett, det så vi idag. Tapp, tapp sa det manger ganger, ivrig var den. Fikk ikke tatt bilde av den.

fredag 28. august 2015

Trapp og platt

Nå er platten helt ferdig, den ble utvidet og utvidet, nå er det slutten, trappa er slutten. Vi spadde opp en av hagebuskene som var blitt så stor i bedet ved muren, passet perfekt nederst i platten. I helga skal jeger kjøpe en ny rosebusk tilbake til bedet med muren. Så er det bare å vente et år til jeg får smøre trappa og platten brun.

torsdag 27. august 2015

onsdag 26. august 2015

Hestevika - Gangsås

Tre gode venninner ut på gåtur, koselig å treffes og vi får trimmet litt. Turen gikk ned til Hestevika og opp igjen til Gangsåstoppen.

søndag 23. august 2015

Snart fullvokste roser

Pevannet

Jeg og min søster gikk idag bare vi to på tur, opp til Pevannet og gikk over og ned i Folkeparken. En fin tur. Tenker turen er sånn 9 km tur/retur. Har gått denne turen både fra Dalslette barnehagen og i fra Kanebogen skole.

fredag 21. august 2015

Roser

Vakkert i hagen

Vakkert ute idag,
nydelig vær hele uka,
blomster og bær trives i hagen,
og jeg sitter her og svetter,
og moter meg opp for å klippe gress,
det er ikke lov å klage,
helg, sol og det gror flott i hagen
God helg!

mandag 17. august 2015

Blodstorkenebb

Har to typer av blomsten Blodstorkenebb, en i lilla og en i hvit med lilla striper. Disse er lave blomster som vokser i tuer, full av blomster.



søndag 16. august 2015

Flere blomster i hagen

Rosenbusken Murer er første bilde. Blomsterbilde nummer 2 vet ikke hva den heter, vet du navnet vil jeg gjerne vite. Siste bilde er ikke staude, Spansk margaritta. De har vært virkelig fine i sommer, selvom vi har hatt dårlig sommer.


lørdag 15. august 2015

fredag 14. august 2015

Bakgården

Konsert på Bakgården idag med Kristian Kristensen, Marit Larsen og Onkel P., det var rått, kjempe bra.

Rosa Alba Celestial

Snart roser rosetreet med det vakre navnet Rosa Alba Celestial i hagen vår. Et rosetreet med mange roser i lyse rosa farge. Oh de er så flotte.


Mørke rosa silkepeon

Her er mørke rosa Silkepeon begynt å blomstre, like ved denne lyse rosa peonen, er de ikke flotte?


torsdag 13. august 2015

Arctic race of Norway start

Vi fikk med oss starten av Arctic race of Norway starten fra brua i Kanebogen utstyrt med flagg og kubjeller.  Heia heia. 

onsdag 12. august 2015

Blå valmue

Har i ferien kjøpt blå valmue til hagen, en liten stusselig plante var det, det var den siste hos Hageland. Håper den blir veldig stor etterhvert. Har ønsket meg en slik lenge. Den lille stusselige planten fikk jammen en liten blomst, se bare her, og den tok stormen i dag, blomsten var knekt av. Uflaks, og håper planten klarer seg.

Solblomst er også en plante jeg ønsker jeg, får se om jeg ikke finner den til neste år. Må nok spørre den eldre gartneren på Hageland, han er en kjempeflink gartner. 


Hyundai

Vi måtte gå opp på Gangsåstoppen for å se Hyundai sin nye billansering, Hyundai Tucson. Spesielt at den står der på toppen. Det hadde vært 145 personer på Gangsåstoppen ved lanseringen.

En bil på Gangsåstoppen

Se her er bilen Hyundai Tucson på Gangsåstoppen, tatt fra trappa hos oss, ny bil lansering og i Harstad på Gangsåstoppen, spesielt.



tirsdag 11. august 2015

Sykkeltur til byen idag

Tror aldri jeg har trimmet så mye som denne ferien. Idag ble det ny tur, idag på sykkel til byen. Besøk på Jordbærpikene ble det også. Herlig med ferie. Det ordnes klart i byen både for Artig race sykkelløp og Bakgården musikkfestival. Plutselig var vi midt i operaprøver, fasinerende. Et bil ble fløyet opp med helikopter opp til Gangsåstoppen, det må vel være Hyundai billansering?  Koselig med liv i byen, Harstad.


mandag 10. august 2015

Maling på gang

Før ni idag var jeg ute i hagen, malte siste strøk på hagebenk  og lite bord. Disse var brune før, men siden vi skal ha mye brun platt blir det finere med benk og bord hvitt. Rakk akkurat å bli ferdig før det regnet igjen.

Silkepeon

Årets første Silkepeon i blomstring. Bare nydelig. Har også en slik plante med mørke rosa blomster.

søndag 9. august 2015

Platten begynne å bli ferdig

Se platten begynne å bli ferdig. Han har vært flink kjæresten min, jeg er kjempe fornøyd. Det er trappa ned som er igjen. Neste år blir denne nye platten brun den også.